Боби Ваклинов от „Господари на ефира“ лудна по Диляна Попова в новия си клип „Сомнамбул“

17 октомври 2017

Един от най-популярните светски журналисти у нас, Боби Ваклинов се оказа „жертва на любовта“ в новия си клип. Видеото е към новата му песен „Сомнамбул“, а обектът на страстите – красивият и не по-малко известен топмодел Диляна Попова.

Боби Ваклинов и Диляна Попова в Сомнамбул

Майсторите зад камера, създали хита, са Росен Василев и Любо Цанков, а по самата песен, Боби работи с музикалния продуцент Mitko Beats. Ваклинов, който явно вече вместо да раздава правосъдие в „Господари на ефира“, „раздава любов“, коментира и съвместната си работа с красавицата за снимките на парчето.

„Да се работи с Диляна, е истинско удоволствие. За да се включи в клипа, тя пътува цяла нощ от снимките на последния си филм. Тя е безсъние – за нея няма сънотворни, тероризъм, за който няма отговорни.. Сякаш текстът на песента действително е писан за нея, толкова е неотразима“, казва той.

Диляна Попова
„Истината е, че доста хора могат да се открият в песента – тя е за често срещаната житейска ситуация, в която прегръщаш един човек, а мислиш за друг. Нещо като.. всеки има някой, който няма. Ситуация, която често те кара да сънуваш буден“, завършва Ваклинов. Вижте и самия клип в прикаченото видео.

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)