Боби Кимбъл за музиката и любовта на хората със или без ТОТО

08 юни 2017

„Rosanna“, „Hold The Line“, „Африка“, със сигурност познавате гласа му, защото това е един от най-разпознаваемите гласове не само в мелодичния рок, но и в поп/рок жанра. Тенорът на Боби Кимбъл – оригиналният вокалист на Тото оставя отпечатъка си на сцената още с дебютния си албум на Тото през 1977 г. Много специалисти казват, че без този глас, едва ли щеше да съществува този успех на групата, какъвто го познаваме днес.

TON_8264
Именно заради умението си да смесва хард рок ала Led Zeppelin, поп чрез влиянието на Бийтълс, соул и дори джаз, които ще накарат дори Бейкър да се изчерви, Боби Кимбъл прдължава да е любимец на поколения меломани.
И този любимец бе в студиото на In Life, минути преди да отпътува за Ямбол, където бе headliner на сцената за празника на града на 2 юни.

Вижте какво ни разказа за пътя към успеха на световната сцена, за музиката преди години и днес, създаването на хитове като Rosanna, Africa, Stop Loving You, I Will Remember, за публиката по света и любовта на хората, които го харесват, за новите проекти и бъдещето…

TON_8238

Още по темата: Ямбол – център на световната музика от 2-ри до 5-ти юни

TON_8251

TON_8260

редактор: Пепа Попова
оператор: Венелин Бакалов
фотограф: Антон Хариев
постпродукция: Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)