Божидара Бакалова

Божидара Бакалова влиза във „Фермата“

28 август 2017

Сестрата на една от най-популярните носителки на титлата „Мис България” – Ивайла Бакалова, влиза в новия сезон на „Фермата”. Русокосата Божидара Бакалова казва, че за нея духовното винаги е на първо място. Последователка е на Петър Дънов и строго следва неговите съвети. Занимава се с дизайн на дрехи и аксесоари и в редките моменти, в които се връща в България, прекарва в ателието на близкия си приятел и партньор Никифор.

Дни преди Божидара да влезе във „Фермата” двамата направиха част от гардероба на дизайнерката, с който тя ще прекара следващите 3 месеца.

„За мен е много важно с какво съм облечена, не защото според китайския хороскоп съм Петел, но и защото много ми влияят дрехите. Като цяло съм много сензитивна, например там ще има много битки – ако съм облечена като мацка, не става, ще ми трябва мъжка енергия и затова с него сме направили един колан с едни кубинки, да ми е по-бойно”, разяснява тя.

Божидара и Ивайла Бакалова

Божидара не влиза в реалитито, за да покаже какво прави, а за да си кали духа и да види „как ще бъде провокирана на енергийно ниво“. За нея влизането във „Фермата” е истинско предизвикателство. Тя отказва да се подготвя физически за това, което й предстои. Божидара признава, че досега не е вършила селскостопанска работа и за нея това ще е провокация. И въпреки че се хвърля като петел в битката за голямата награда, тя има своите страхове.

„Да не звучи много превзето, но най-много ме плаши липсата на хигиена. Ако нямаме вода да се къпем, или не ни разрешават, това ще ме съсипе. Защото преди да държим на хигиената на душата, първо е хигиената на тялото и ако започнат да се отделят тези миризми на тялото, това ще е училище, след това няма какво да ме събори. Това е най-голямата ми драма по принцип”, разкрива Божидара.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)