Бойка Николас и седемте стъпки към щастието

24 януари 2017

Днес ви предлагаме да се срещнете с една наистина Inтересна жена, която се казва Бойка Николас. Тя е изтъкнат испанист, специализирала „Литературна критика“ и „Испано-американска литература“. Авторката е живяла и работила като журналист и преподавател в България и Централна Америка, а в Испания – като издател на списание bgSTYL.

Бойка Николас

Животът й е бил изпълнен с лишения, грешки, изстрадана мъдрост, борба, падения, издигане, страдания, загуби, победи, раздели и пътувания.

В момента управлява Неправителствена Организация със седалище в Мадрид и София. Титуляр е на Академия за езиково обучение. Посветена е на хуманитарни каузи в областта на междукултурното посредничество и международно сътрудничество за интеграция на хора в неравностойно положение.

Освен автор, преподавател, тя е и „рейки мастер“, „коуч“ и треньор по емоционална интелигентност и личностно израстване, като помага на хората да бъдат не само успешни, но и щастливи.

Бойка Николас

Поводът за разговора ни с нея беше книгата „Методът 7 – Да бъдем щастливи в 7 стъпки“, която ще бъде официално представена в литературен клуб Перото, НДК на  9 февруари, но с нея разговаряме и за още много неща – за умението да прощаваме, за тъмната страна във всеки от нас, за завистта и за ревността и за…

Репортер: Марио Трифонов
оператор: Венелин Бакалов
фотограф: Антон Хариев

постпродукция: Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)