Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов за Слави: Няма такава държава – рекламираш се сам по телевизията!

10 октомври 2019

Премиерът Бойко Борисов коментира новите политически амбици на вече бившия ТВ водещ Слави Трифонов. Пред медиите, Борисов се изказа негативно за шоумена, който години наред, преди да основе новата си партия, се изказваше политически пристрастно от ефира на bTV. Отказа обаче да коментира дали името на политическия му проект „Няма такава държава“ е обидно.

„1300-годишна е държавата основана от нашите ханове, с невероятна история и археология, а всеки може да си кръсти партията както иска, но няма такава държава – всяка вечер да си промотираш партията безплатно, да имаш едно тесте въпроси към нас, какво е свършено и какво не, има ли друг на когото да му е позволено такава безплатна реклама години наред?!“смята той.

Бойко Борисов и Слави Трифонов

Според него, Слави никога не е бил политически неутрален през годините, докато е водил шоуто си.

„Сега нещата са честни, досега не бяха честни, той седеше на върха на своя пиедестал да се рекламира и няма такава държава СЕМ да не го санкционира“, отсече Борисов. Той смята, че сега е важно новият политик да представи екипа около него, защото той носи отговорност за него и от приближените му зависи реално доколко ще пострада рейтингът му.

„Всеки си носи отговорност за хората, той знае защо се губи доверие, защото когато представиш хората си – кандидати за общински съветници, кметове министри, заместник- министри, депутати, изведнъж ореолът изчезва или поне силно ще бъде надупчен, така както и моя“, заключи премиерът.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)