Бойко Борисов на Webit 2018: Децата ни трябва да са в крачка с технологиите!

26 юни 2018

„Като го гледам днес това място и си спомням как навремето тук беше абсолютна пустош, а отсреща на улицата имаше разпадащи се казарми. А сега имаме зали, отсреща пък е София Техпарк“, с този шеговит тон премиерът Бойко Борисов поздрави участниците и организаторите на фестивала Webit по време на официалното откриване днес.

„Технологиите няма да ни чакат, те се развиват не за 2-3 години, а в рамките на дни и затова е нужно да подготвим нашите деца да с в крачка с времето. Затова и инвестираме в образованието им. И днес съм благодарен, че всички дават сърце и душа за това предизвикателство и вече говорим и за Дигиталната асамблея, и за Webit, които са в София“, допълни той.

bate1

Иначе официалното откриване на Webit.Festival 2018 беше преди броени часове, като екипът на In Life е сред медийните партньори на събитието и ще ви направи свидетели на всичко най-интригуващо от него. Десетото юбилейно издание се провежда от 25 до 27 юни и е безспорна гордост за България, защото привлича топ лидерите не само от света на технологиите, но и от бизнеса и политиката.

Гости и участници на Webit са премиери, министри, кметове и представители на големи Европейски градове, предприемачи и изпълнителни директори на едни от най-иновативните световни компании.

bate2

Виж цялата реч на премиера Бойко Борисов в прикаченото видео!

Още от Webit.Festival 2018:

Хуманоиден робот е голямата атракция на Webit 2018!

Разпродадоха билетите за юбилейното издание на Webit!

Webit превръща София в дигитална столица на света

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)