”Большой московский цирк” с извънземно шоу „UFO“ в България (видео)

07 февруари 2016

За първи път в България ще гастролира „Большой московский цирк“ със свръхтехнологичната си извънземна програма „UFO“.
Двучасовите представления са на 5 март в софийската „Арена “Армеец“ и на 8 март в „Булстрад Арена“ в Русе.

„UFO“ е извънземно шоу, чийто сюжет се развива на борда на огромен космически кораб. Неволен гост на кораба се оказва човек от планетата Земя, похитен от обитателите на чужди галактики. Попадайки на кораба, пленникът се запознава с инопланетяни.

news32

В шоуто има полети на космически кораби, срещи със загадъчни същества, циркови номера на ръба на човешките възможности в изпълнението на акробати, гимнастици, жонгльори, клоуни и други артисти, авторска музика, изпълнена от оркестър, опасни каскади на височина 20 м, светлинни и лазерни инсталации, съвременни звукови и видео технологии.

„Нечовешки възможности“ ще покажат най-добрите циркови артисти в Русия с награди от Монте Карло. Някои от участниците са едни от най-високите жени в света – сестрите Людмила и Тамара Титченкови, Виктор Кочкин от закриването на параолимпийските игри в Сочи, най-гъвкавият човек в Русия Алексей Кузмин, представител на една от най-старите циркови династии – клоунът Адам Талин, и др.

SOK_7445

Общият брой на хората в мащабната продукция е над 100 човека, а реквизитът, нужен за построяването на сцената и космическия кораб, тежи 15 тона. За шоуто в България от Дубай ще пристигнат три тира с декор и реквизит.

Билети за представленията в София и Русе се продават в мрежата на Eventim.

Сред феновете на цирка е и президентът на Русия Владимир Путин.

снимки: mamaslife.ru

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)