Бориса Тютюнджиева и Андрей Арнаудов

Бориса Тютюнджиева: Обичам Андрей, не съм с него заради парите

07 август 2015

Вече близо две години една от най-малко очакваните светски двойки у нас – продуцентът Андрей Арнаудов и топмодела Бориса Тютюнджиева опровергават критиците си, предричащи скорошен крах на любовта им. Двойката се „откри“ след края на втория сезон на реалити шоуто по TV7 – „Къртицата“, в което красавицата бе една от участничките, а Андрей – негов водещ и продуцент.

И макар първоначално да се опитваха да скрият отношенията си, скоро за всички стана ясно, че вместо „близки приятели“, те по-скоро се опитват да вървят заедно в живота. Дали обаче в слуховете, че продуцентът е по-скоро „трамплин“ в кариерата на Бориса има нещо вярно?!

Бориса и компания в промо постерите на "Къртицата 2"

Бориса и компания в промо постерите на „Къртицата 2″

„Прекалено много се харесвам, за да си причинявам да съм с някой заради кариерата или професионалните си успехи. Никога не съм робувала на материалното, за сметка на това изключително много ценя човешкото в хората. Ако някой ме кара да се усмихвам, смея и да се чувствам добре – аз винаги ще съм там“, разкрива тя.

Същевременно продължава да се занимава с бизнеса си със собствена марка обувки, които се произвеждат в Италия и вярва, че най-доброто тепърва предстои – и в личен, и в професионален план.

„Убедена съм, че най-впечатляващите и емоционални моменти от живота ми тепърва предстоят. Важното е единствено човек да има правилна самооценка и търпение“, допълва тя. Колкото до това дали в най-скоро време двойката ще ни изненада и със сватба – отговорът е, че това е нещо, което тя определено желае един ден, но все още не се чувства достатъчно „зряла“ за подобна стъпка.

Снимки: TV7

Текст: Митко Попов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)