fc4d0af844d344708c9763fcd8e3b65b

Борисов: „С нищо не сме заслужили да бъде охулена така за няколко дни България“

10 октомври 2018

Премиерът Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и министър Младен Маринов дадоха брифинг в Министерския съвет с повече подробности за жестокото убийство на журналистката Виктория Маринова в Русе.

„Много неща бих казал, но те ще минат добрият тон„, заяви премиерът Бойко Борисов на специален брифинг. „С нищо не сме заслужили да бъде охулена така за няколко дни България“, каза още премиерът.

Снощи стана ясно, че в Германия е арестуван предполагаем извършител на бруталното престъпление. Той се казва Северин Красимиров и е задържан в немския град Щаде.

Той е напуснал Бългаия в неделя през граничния пункт на Дунав мост и е бягал последователно в 3 немски провинции. Независимо от това немските служби са успяли да го заловят. Събраните доказателства са категорични, че именно той е извършителят на ужасното пректъпление. То е извършено по особено жесток начин, убиеца е бил боксьор и сексуалния мотив е в основата на престъплението. Той е употребявал голямо количество алкохол преди изнасилването и убийството. 21 годишния мъж е тренирал бокс и жертвата не е имала никакъв шанс да се съпротивява.

113144_660_370

Очаква се неговото екстрадиране и съответно дело, за определяне на наказанието му, което по закон е от 15 до 20 години или доживотен затвор.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)