orig

Борис Сакскобургготски отпразнува 21-и рожден ден

13 октомври 2018

Внукът на Симеон Сакскобургготски Борис Търновски отбеляза вчера рождения си ден. Младият царски наследник стана на 21 години. Той и майка му Мириам бяха специални гости на откриването на изложбата на Шейх Рашид Бин Калифа ал Калифа в галерия „Саачи“ в Лондон. Шейхът е член на Кралското семейство на Бахрейн.

Вижте още: Царският внук Симеон-Хасан взе първо причастие

Той е първият президент и понастоящем е почетен президент на Дружеството на изкуствата в Бахрейн. Признат е за един от най-известните художници в кралството. Рисува повече от 40 години и има многобройни изложби в Европа, Близкия Изток и Азия. Настоящата му изложба ще бъде представена през месец октомври т.г. в галерията за модерно изкуство „Саачи“ в Лондон. Сред гостите на събитието бяха още принцът на Унгария Архидук Йозеф фон Хабсбург, Барон Хенри Естрамант, Архидукеса Анна – Моника фон Хабсбург и др.

Борис Сакскобургготски

Борис Сакскобургготски

Борис, първородният внук на Симеон Сакскобургготски и негов наследник, е впечатлен от политиката и е влюбен в българка. 21-годишният младеж признава публично, че е изкушен от политическите процеси, които движат света, а профилът му във Facebook не крие снимки на красивата Александра от Бургас. Младежът, който би заел престола, ако у нас се върне монархията, се запознава с момичето докато учи в малкото австрийско градче Сент Гилген близо до Залцбург.

по материали на „България днес“, Dir.bg
снимки: Kingsimeon.bg, Facebook

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)