rds_work_laurel_canyon_3

„Бохемска рапсодия“ от класа в дома на Бриджит Романек

24 януари 2019

Днес гостуваме виртуално в дома на Бриджит Романек в Лос Анджелис. Усещането за „бохемска расодия“ идва още с отваряне на входната врата. Простанствата са светли, изкрящото бяло поглъща орнаментите по стените, отново в бяло, и дава отлична възможност на този фон да се разгърнат изящните предмети и обзанеждането.

rds_work_laurel_canyon_2Изпълнен с много азиатски мотиви – скулптури на Буда, типичен китайски порцелан и други детайли, тези елементи отлично хамонират с останалите елементи на обзавеждането.

rds_work_laurel_canyon_4

rds_work_laurel_canyon_7Решението на библиотеката с открити рафтове сякаш ни пренася в книжарница, където можеш бързо да видиш и усетиш всичко. Пианото и музикания сектор са ситуирани в една истинска зимна градина, която придава спокойствие и натуални усещания.

rds_work_laurel_canyon_5

rds_work_laurel_canyon_11

rds_work_laurel_canyon_6

Много Изкуство, събирано в годините от Биджит – картини, фотография и пластики са намерили точното място в точното време и простанство. Елегантност, стил и „бохемска рапсодия“ от класа се чувства в това изключително интериорно решение.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)