15492036_1694451804178375_3457306178304339984_n

Боян Чуков: Истанбулската конвенция иска да обяви нормалните за ненормални

05 февруари 2018

Инж. Боян Стефанов Чуков е български експерт по борбата с тероризма. Бивш дипломат. Бил е журналист на свободна практика. Външнополитически съветник и съветник по националната сигурност в правителството на тройната коалиция (2008 – 2009). Има над 500 публикации на международни теми. Владее френски, испански, руски, гръцки и английски език. Специализира в Института за политически науки, Париж. Магистър инженер по електронни телекомуникации, офицер (о.р. майор) от външно разузнаване – Първо главно управление на Държавна сигурност (ПГУ-ДС) и Националната разузнавателна служба (НРС) към Президента на България. В 1990 г. е награден с медал III-та степен от директора на НРС. В периода от 1988 до 1992 година завежда консулския отдел в посолството на България в Мадрид. След 1992 година е зам. главен редактор на списание „Балкански диалог“. Ето какво написа той в своя профил във Фейсбук.

Можем да бъдем дълбоко благодарни на БПЦ за публично обявената позиция против Истанбулската конвенция. Истанбулската конвенция е мерзост и подлост пред Бога. Тя е концептуално богоборство. Истанбулската конвенция иска да превърне нормите в ненорми. Да обяви нормалните за ненормални. Да развее мерзостта като знаме, като знаме на прогреса.

Това е път към репресиране на нормалните. Ще се започне с ограничаване на правата на нормалните. Ще започнат „легитимно“ да ги репресират. Много от малцинствата вече имат очевидни предимства пред мнозинството. Те могат да си позволят неща, които мнозинството не може да си позволи.

Например: „такива“ въпроси могат да се задават публично, а „такива“ въпроси не могат да се задават. „Такива“ неща могат да се говорят, а други, които поставят под съмнение налаганите със сила постмодернистки „ценности“ не могат. Забранено е.

Вижте още: Обръщение на Св. Синод на БПЦ относно Истанбулската конвенция

Истанбулската конвенция е крачка към легализиране на всичко, което е девиантно и не е съвместимо с православните християнски ценности. Тя е мощен разрушителен удар върху цивилизационния код на българския народ, върху неговите следващи поколения. Пътят очертан от Конвенцията е път към деградиране на християнските ценности.

Всяка една християнска ценност се заменя с определена постмодернистка „ценност“, която се отхвърля от мнозинството българи. Това е процес, който води да саморазрушаване.

С легендата, че се налагат нови свободи и ценности, че това е „европейско“, се изгражда постепенно един жесток тоталитаризъм, добре познат в миналото. Даже по-страшен.

Възниква въпросът: Дали е разумно да подписваме и ратифицираме „на конвейер“, без да се замисляме международни конвенции, които са над нашето национално законодателство?

Забележка: Смущаващо е, че през последните дни върви масирана обработка на общественото мнение чрез медиите. Постоянно се говори за насилие срещу жени и деца. Не, че няма такова нещо. Но смущаващо е, че точно в този момент темата се преекспонира в медиите.“

снимка: Facebook

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)