"Maleficent" Costume And Props Private Reception - Red Carpet Arrivals

Брад и Анджелина се отказаха от разногласията си за рождения ден на Шайло

29 май 2020

В отминалата сряда, 27 май, цялото семейство на 44-годишната Анджелина Джоли и 56-годишния Брад Пит поздрави дъщеря си Шайло за 14-ия й рожден ден. След развода актьорите успяха да разрешат конфликтите си, затова сега общуват спокойно и заедно отглеждат своите и осиновени шест деца.

Шайло е много близка и с двамата родители. Всички братя и сестри с нетърпение очакваха нейния рожден ден, подготвяйки се за празника. Брад се гордее с това какъв човек става Шайло.  Харесва му, че тя винаги е вярна на себе си и мила със своите братя и сестри,
Анджелина Джоли с Ноксом, Захарой, Шайло и Вивьен
Брад и Анджелина се разделиха през 2016 г., но се разведоха едва през 2019 г., когато решиха повечето спорни въпроси. Най-острият от тях беше попечителството над деца. Сега 14-годишната Шайло, 15-годишната Захара, 11-годишният Нокс и Вивиен, 16-годишният Пакс и 18-годишната Мадокс живеят с майка си, но по-малките деца посещават баща си на всеки няколко дни, който живее близо до тях.
Най-важното за Брад са децата му. Той никога не се уморява да повтаря пред приятели, че децата му помагат да научи живота си отново. Двамата с Анджи започнаха да се разбират много по-добре, когато се договориха за условията на попечителство и приеха правилата, които сега имат голямо значение в семейния живот. Графикът облекчи трудностите при планирането, с които Брад и Анджелина се бяха сблъсквали по-рано. Сега децата им прекарват време и с двамата родители и са щастливи от това. Бившите съпрузи изминаха дълъг път и за изненада на обкръжението си, те започнаха да се свързват по-добре един с друг след развода.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)