Брад Пит и Брадли Купър

Брад Пит: Благодарен съм, че срещнах Брадли Купър, той ме спаси от алкохола

19 януари 2020

Едно необичайно силно приятелство, което има своята силна основа – това са отношенията, които свързват двете холивудски звезди Брад Пит и Брадли Купър.

Наскоро именно последният връчи статуетката на филмовата организация National Board of Review за приятеля си за изпълнението му в „Имало едно време в Холивуд“, а от сцената Пит не пропусна да отчете колко много означава за него този човек. След раздялата с Анджелина Джоли, актьорът буквално е потънал в битката си с алкохола, от която точно Купър му помогнал да излезе.

Брад Пит и Брадли Купър

„В този момент, това беше вид бягство за мен. Имах нужда от алкохол, буквално ми беше необходимо, за да продължа по някакъв начин. Пиех толкова водка на ден, че удрях в земята руснаците. Имах и винарна, която се принудих да съборя по тези причини. И в правилния момент намерих точния човек, който да ми помогне – Брадли“, разкрива звездата. Той не скри обаче, че днес е доволен от всичко случило се, защото то му е помогнало да си извлече нужните поуки.

„Вината, с която все още се боря… Осъзнавам го като истински акт на прошка към себе си за всички избори, които съм направил и с които не се гордея. Ценя тези погрешни стъпки, защото доведоха до някаква мъдрост, която доведе до нещо друго. Не можете да имате едното без другото. Виждам го като нещо, което в момента мога да прегърна в живота си. Но определено не се гордея със себе си“, завършва Пит.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)