92nd Oscars Nominees Luncheon - Arrivals

Брад Пит пропусна наградата на BAFTA заради сина си Мадокс

04 февруари 2020

На церемонията за връчване на наградите BAFTA в Лондон,  56-годишният Брад Пит бе награден за най-добра поддържаща роля за играта си в „Имало едно време … в Холивуд“.
Статуетка, обаче, получи „колежката“ на Пит от лентата – Марго Роби. Тя изнесе реч, подготвена предварително от  Пит, която силно развесели публиката. Според запознати, Брад Пит отказал да участва в церемонията в последния момент по семейни причини. Той останал в САЩ, за да разговаря с най-големия си син Мадокс и да се опита да установи връзка с него. Явно за Брад  да бъде баща е най-важното нещо в живота му в момента и ще направи всичко, за да подобри отношенията със сина си.

20200204-pitt2
18-годишният Мадокс, който в момента учи в университет в Южна Корея, се прибра за известно време в САЩ  и когато Пит разбра, че синът му ще е там и те могат да говорят, той отмени пътуването си до Великобритания.
20200204-pitt
Отношенията между Пит и най-големия му син се влошиха през 2016 г., около развода с Анджелина Джоли. Мадокс застана на страната на майка си и тя по-късно обвини Пит, че е удрял сина им. По-късно, пък,  това обвинение  отпадна.  Оттогава Мадокс не иска да общува с Пит и не иска да се признае за негов син.
След развода на Анджелина Джоли и Брад Пит, децата на двойката (три биологични и три осиновени) избраха да живеят с майка си, но те  общуват и  с баща си. Често прекарват време в дома му.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)