Брад Пит

Брад Пит се върна към мебелния дизайн

14 април 2018

Брад Пит се върна към мебелния дизайн, съобщават от Interior.ru. Серията от вещи, подписани от актьора и излезли под марката Pitt-Pollaro, скоро ще се допълни от още едно произведение на Брад Пит и Франк Поларо. В края на 2017 г. в Instagram беше публикувана снимка на американския актьор, който дава своите указания за работата по една маса. Според Daily Mail, тя е поръчана от мистериозен купувач.

Брад Пит

Брад Пит

Сътрудничеството между двамата започва преди десетина години. На сайта на Pitt-Pollaro се дават подробности около историята за началото на тяхната съвместна дейност. През 2008 г. Брад Пит поръчал бюро на компанията на Поларо, който лично го доставил в замъка на актьора в южна Франция. Двамата открили, че имат обща страст към красивите мебели. Те обсъдили историята на дизайна, оценили старите и нови материали и се оказало, че споделят еднакъв стремеж към съвършенство.

Франк Поларо е бил заинтригуван от стотиците скици на Брад Пит и го поканил да превърне рисунките си в триизмерни обекти. Актьорът ентусиазирано се съгласил.

Всички предмети от колекцията Pitt-Pollaro са изработени ръчно. Те са ограничено количество, номерирани и подписани от двамата автори.

Маса от Pitt-Pollaro, 2012 г.

Маса от Pitt-Pollaro, 2012 г.

434_3

Вана от Pitt-Pollaro, 2010 г.

Вижте още: Брад Пит и Нери Оксман: само приятелство или?

Коктейлна маса от Pitt-Pollaro, 2012 г.

Коктейлна маса от Pitt-Pollaro, 2012 г.

Масичка от Pitt-Pollaro, 2009 г.

Масичка от Pitt-Pollaro, 2009 г.

превод и редакция: Силвия Аризанова
снимка: instagram.com/pollaro_inc

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)