9544915-650-1463723881-shutterstock_417390616

Брауни с бял шоколад и малини

21 май 2016

Необходими Продукти

масло - 125 г краве
бял шоколад - 200 г
яйца - 3 бр.
захар - 1 ч.ч.
брашно - 2/3 ч.ч.
ванилия - 1 ампула
малини - към 200 г

Начин на приготвяне:

Натрошете белия шоколад на парченца и го разтопете с маслото на водна баня. Смесете заедно пресятото брашно със захарта и отделно разбийте яйцата.

Добавете вече изстиналата шоколадова смес към яйцата, както и брашното със захарта. Накрая добавете ванилията. Бъркайте до хомогенизиране, най-добре с бъркалка, а не с миксер.

Изсипете сместа в тавичка, застлана с хартия за печене и напускайте леко вътре здрави и зрели малини. Пъхнете браунито да се изпече в 180 градуса за около 25 минути.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)