
Необходими Продукти
масло - 125 г краве
бял шоколад - 200 г
яйца - 3 бр.
захар - 1 ч.ч.
брашно - 2/3 ч.ч.
ванилия - 1 ампула
малини - към 200 г
Начин на приготвяне:
Натрошете белия шоколад на парченца и го разтопете с маслото на водна баня. Смесете заедно пресятото брашно със захарта и отделно разбийте яйцата.
Добавете вече изстиналата шоколадова смес към яйцата, както и брашното със захарта. Накрая добавете ванилията. Бъркайте до хомогенизиране, най-добре с бъркалка, а не с миксер.
Изсипете сместа в тавичка, застлана с хартия за печене и напускайте леко вътре здрави и зрели малини. Пъхнете браунито да се изпече в 180 градуса за около 25 минути.
Още по темата
-
Руска супа с кисели краставички
In TASTEНеобходими продукти: 300 г обелени картофи 100 г кисели краставички 40 г кромид лук 20 ...
-
Рибарска супа от кефал
In TASTEНеобходими продукти: кефал – 1 бр. по голям жълтъци – 3 бр. кисело мляко – ...
-
Яйца по бенедиктски в Wolseley
In TASTEДа отидеш в Лондон и да не хапнеш „Яйца по бенедиктски“ в култовия The Wolseley ...
-
Спаначена супа с козе сирене
In TASTEСпаначена супа с козе сирене Знаете ли че, твърдението, че спанакът съдържа много желязо, се ...
Остави своя коментар през Facebook