11-10

Бриджит Бардо обвини в лицемерие холивудските актриси

20 януари 2018

Френската актриса Бриджит Бардо обвини в лицемерие холивудските актриси, които се оплакват от сексуален тормоз. 83 годишната звезда заяви, че техните заявления за тормоз в повечето случаи са „смешни, лицемерни и неинтересни“ и отвличат вниманието на обществеото от истински важните проблеми.

В интервю за Paris Match  секс символът на 50 -те заяви,че никога не е била жертва на сексуално посегателство. „Казвали са ми, че съм красива, че имам хубаво малко дупе, но аз приемах всичко това като комплимент“, казва Бардо.

21-5

Според нея, жените сами отиват при продуцентите и режисьорите, за да получат роля, готови са на всичко за да постигнат целта си, включително и да ги съблазнят. Бардо смята, че те дразнят мъжете, след което ги обвиняват в тормоз, за да привлекат вниманието на обществеността:

И това не им помага, а само им вреди“

Бриджит Бардо се е снимала в повече от 40 филма, но се оттегля от киното през 1973 г., и се посвещава на защита правата на животните. Сега живее с деветте си кучета и 6 котки, а в своята ферма отглежда още около 50 животни (свине, кози, овци, костенурки, гъски, патки, а също така магаре и пони).

31-6

През януари актрисата Катрин Деньов и още 99 известни французойки за застъпиха за мъжете, обвинявани в тормоз заради флирт.

В писмото си жените обяснават, че

опитите да се съблазни жена, дори и най – непохватните“

не трябва да се се считат за престъпление, а досаждането от мъжка страна не е задължително да бъде повод за травма за цял живот. По-късно Деньов се извини пред жертвите на сексуално насилие. 

Наскоро за сексуалния тормоз се изказа и Шарън Стоун. На въпрос, попадала ли е в подобни неудобни ситуации с колеги, 59 годишната актриса се засмя и отговори:

41-5

„Аз съм в този бизнес почти 40 години. Вие можете ли да си представите какъв е бил той преди 40 години? С моята външност, дошла в Холивуд от никъде, от Пенсилвания, без протекции…Аз съм виждала всичко!“

 

Източник: Цитаты великих людей

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)