Brigitte-Comments-on-Melania (1)

Бриджит Макрон за „клетката“ на Мелания

28 април 2018

Животът под контрола на Сикрет сървис  е известен като живот в клетка. Мишел Обама  бе признала в едно свое интервю преди време, че след края на мандата на Барак Обама, това, което я е направило истински щастлива е „отварянето на прозореца„.

Не можех да отаварям прозореца„, бе признала тя пред известният водещ Стивън Колберт. „Един ден просто като психологическо разтоварване, моят агент остави прозорците отворени по пътя ми за Камп Дейвид. Беше за около 5 минути и беше в стил : „Прозорците са отворени. Наслади се!“ А аз му казах : Благодаря ти Алън.

Първата дама на Франция Бриджит Макрон коментира подобна изолация на която е подложена и настоящата първа дама на Щатите – Мелания Тръмп. Тя сподели пред  La Monde, че

Тръмп е много по-ограничена от мен. Мелания не може да направи нищо, тя няма право дори да отвори прозорец в Белия дом.Тя не може да си покаже носа навън. А аз, аз всеки ден съм в Париж“.

Макрон определи първата дама на Америка като „мила и чаровна, интелигентна и много открита“ и коментира известното втренчено на моменти изражение на Мелания  като „преекспонирано и погрешно интерпретирано“.

Тя е дама с характер, която обаче упорито го крие.  Тя се засмива много лесно за какво ли не, но го показва по- малко от мен.“

Бриджит заяви, че не е искала да бъде като „някаква саксия“ или орнамент  към своя съпруг Емануел Макрон, но в условията на Вашингтон и порядките на Белия дом, не е имало други варианти.

Всичко бе много рамкирано. Имаше дори малки надписи на земята и аз се подреждах, там където ми бе определено да бъда“, коментира визитата си в Щатите първата дама на Франция.

Източник: vanityfair.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)