a to jazz

Броени часове до A to Jazz 2019

05 юли 2019

Само часове делят всички фенове на музиката и приятното прекарване от любимия летен уикенд на широките зелени поляни на Южен парк 2. На 5, 6 и 7 юли фестивалът A to JazZ ще посрещне за девети пореден път хилядите си гости с изключителна селекция от най-младите и интересни световни и български артисти, богата съпътстваща програма и разнообразни забавления за всички.

A to Jazz

В петък, в 18:00 ч., румънското трио JazzyBIT ще открие фестивала с енергична комбинация от джаз и рок, примесена с малко блус, латино и фънк. След тях на сцената ще излезе световнопризнатата българска формация Koka Mass Jazz, като специален гост ще им бъде американската арендби певица Tiffany Blu. Програмата ще продължи с атрактивния джаз проект на Теодосий Спасов VЯRA, а гвоздеят на вечерта ще е виртуозният тромпетист, композитор и продуцент Christian Scott aTunde Adjuah, спечелил си прозвището „Богът на новия стил в джаза“.

A to Jazz

Съботната и неделната сутрин ще започнат още в 8:30 ч. със специално организирана Йога закуска в парка, която ще се проведе до детската сцена под акомпанимента на традиционна индийска табла и ще завърши със здравословна закуска. В двата дни, в часовете от 10:30 до 13:00, е предвидена и образователна програма за най-малките. A to JazZ KIDS включва концерти, запознаване с инструменти и ритми, танци и игри, а темите ще са „Бразилското влияние в джаза“ и „Етно джаз за деца“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)