15045793_563933193805834_578761582_n

Брускети с пъдпъдъчи яйца

14 ноември 2016

Брускети с пъдпъдъчи яйца, сирене Бри и маслинена паста! Бъдете сигурни, че тази рецепта е не само много изискана, но и вкусна. С нея можете да изненадате приятно семейството си, а ако я сервирате на гостите си – те много ще се впечетлят. Приготвянето й е доста лесно и бързо и е чудесно предястие.

15032509_563933210472499_1510051196_n

Брускети с пъдпъдъчи яйца, сирене Бри и маслинена паста

Необходими продукти:
2 тостерни филии бял хляб
1 тостерна филия черен хляб
4 манатарки
сирене Бри
6 пъдпъдъчи яйца
маслинена паста

15049737_563933313805822_1917366635_n

Брускети с пъдпъдъчи яйца, сирене Бри и маслинена паста

Нарежете на две квадратните тостерни филии. Направете тост от черен и бял хляб, като между тях поставите сирене Бри. Запържете пъдпъдъчите яйца в масло, но се старайте жълтъка да остане рохък. Манатарките също.
После сглобявайте: подредете във височина бял хляб, намазан с маслинена паста, отгоре сложете черно-белия тост със сиренето и най-отгоре поставете манатарките и пъдпъдъчите яйца. Финалната декорация оставяме изцяло на вашата фантазия. Ще видите каква вкусотия ще се получи!
Хладното бяло вино е задължително!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)