Bruce-Willis-vs-Stephen-Colbert

Брус Уилис се сби с телевизионен водещ в ефир (Видео)

01 януари 2016

Истински екшън се разигра по време на гостуването на Брус Уилис в предаването The Late Show with Stephen Colbert броени часове преди Нова година . В костюми и с вратовръзки филмовата звезда и водещият Стивън Колбърт си спретнаха атрактивен бой директно пред слисаните погледи на зрителите.

Всичко започва, когато водещият удря един здрав прав в лицето на госта си. Уилис не остава безучастен и хваща опонента си за гушата, но съперникът се оказва по-силен и актьорът се озовава на земята. Едва изправил се на крака, Брус получава нов удар – този път водещият го атакува със стол. Поредната атака вбесява актьора. Той грабва стоящата близо до него китара и цапардосва Колбърт. Следва порция боксови прийоми.

Логично, зрителите на шоуто изпаднали в шок от случващото се пред очите им. Тъй като екшънът не бил обявен в програмата, хората възприели всичко като истина. Впоследствие обаче Стивън Колбърт успокоил аудиторията, че всичко е по сценарий, а предметите, с които се удряли, били фалшиви – точно като на снимачната площадка на холивудски екшън/Блиц.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)