БТР тръгват на Европейско турне с последния си албум „Невидими стени“

17 март 2019

На 21 март стартира европейското турне на Б.Т.Р., в което ще представят последния си албум „Невидими стени” с 13 концерта в Германия, Чехия, Франция, Италия и Испания, както следва: 21 Март – Прага, 22 март -  Хановер, 23 март – Хамбург, 24 март -  Бремен, 29 март -  Мюнстер, 30 март – Кьолн, 31 март – Щутгарт, 5 Април – Милано, 6 април – Лион, 7 април – Барселона, 10 април – Памплона, 12 април – Мадрид, 13 април – Валенсия.

„Невидими стени” е 12-тият студиен албум на групата и има доста добра популярност – първият му тираж се изчерпва за по-малко от три месеца и в момента е с нов тираж. Но продажбите не са единствения индикатор. За успеха на Б.Т.Р. говорят неизброимите съобщения във Фейсбук страницата на групата, в които хората благодарят и споделят своите впечатления от песните в албума. Най-харесвани от феновете засега се оказват „Моята сила” и акустичната балада „Ела”.

БТР

Самите музиканти също си имат фаворити от албума: Наско – „Никога преди”, Славчо –„Легенда”, Илиян – „Подемните реки” и Иван – „Тези дни”. Провокирани от интереса и симпатиите на феновете, Б.Т.Р. са решили да направят видеоклипове на всяка от песните в „Невидими стени”. До сега са факт видеата на две от тях – „Моята сила” с режисьор Асен Блатечки и „Никога преди” – режисьор Петър Петров.

В момента музикантите са в активна подготовка на нов клип, но пазят в тайна на коя песен е. Това, което са готови да споделят е само датата на премиерата му – 19 април. И за да бъдем съвсем точни – на 19 април в City stage София e финалният концерт от европейското турне на Б.Т.Р., на който те ще представят и новия си видеоклип/FrogNews.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)