Будители

Будителите на България будят институциите за 1 ноември

01 ноември 2019

Будителите на днешна България за пореден път подготвят внасяне в парламента на петиция, с изискването от Суверена и от над 50 организации спешно да се вземат мерки за премахване на лъжите в българската история и да се прекрати обезличаването на паметта на великите ни предци.

Събитието се състоя в навечерието на Деня на Будителите, във Военния клуб, където бяха представени генетичните изследвания на инж.физ. Евгени Делев, управител на Българския Генетичен Проект към американската лаборатория „Фемили Три ДНА“.

Будителите на БългарияЗа момента проектът е с най-голям брой изследвани от генетична гледна точка българи, а генетиците са установили, че българите са народ с много по-древен произход от това, което четем в учебниците по история. Тези изследвания изключват всички други хипотези за нашия произход и създават предпоставки нашата история да бъде изцяло ревизирана и пренаписана.

Генетиката като точна наука показва на всеки индивид поотделно и на всеки род, техния произход, местоживеене и миграционен път назад във времето на техните прародители. Този проект доказва, че българският род е местното население на Балканите, а не номадско преселение на азиатци.

Инициатори на петицията са инж.физ. Делев, изследователят на древната ни история Мила Салахи и журналистката Патриция Кирилова, експерт Защита на културно-историческото наследство на България. Родолюбивата вечер бе под патронажа на Съюза на военно- инвалидните кооперации в България – с председател г-н Борис Николов.

Ето и самата петиция!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)