05262681b4

Да бъдеш булка на 86 години!

25 октомври 2016

86-годишната Мили Тайлър-Морисон се превърна в очарователна булка. Снимка на баба Мили в лилава сватбена рокля, която тя сама си ушила, се появи във Facebook миналата неделя и възрастната дама получи многобройни комплименти за неподвластната на времето си красота и безупречно чувство за стил. На 16 октомври тя се омъжила за 85-годишния Харолд Морисън в църква в Нюарк, щата Ню Джърси, в присъствието на 200 приятели и роднини. Внучката й Хадижда Елхарбиби съобщи пред Huffington Post, че всички гости, особено младоженеца, били зашеметени от вида на Мили в сватбения й ден.

wedding3(1)

„Всички бяха очаровани, когато я видяха да минава по пътеката, особено Харолд, това беше най-сладкото нещо, което някога съм виждала. Той се просълзи, беше толкова красиво. Баба просто сияеше от щастие, тази гледка определено си струваше“, сподели Хадиджа.

Баба Мили била омъжена за дядото на Хадиджа 41 години, но той починал през 1992 г. Тя познавала Харолд от 50-те години на миналия век и той дори бил гост на първата й сватба. С годините двамата загубили контакт, но по-късно се видели отново в Ориндж, Ню Джърси. Когато Харолд се разболял, Мили се грижела за него и го водела на църква всяка неделя.

4

„Той отново се разболя тежко преди една-две години до такава степен, че не можеше да живее сам и се премести в нейното жилище. След една година, в която той се почувства по-добре, двамата пожелаха да се оженят. Като християнка тя не одобряваше да има мъж в къщата, без да е омъжена за него и искаше да е модел за подражание на внучките си“, сподели Хадиджа. „Семейството ми не може да бъде по-щастливо за нея. Това е истинско свидетелство, че възрастта е просто една цифра и всеки може да се влюби отново“, допълва тя.

След церемонията гостите се отправили за Верона, щата Ню Джърси, за прием. Залата била декорирана красиво и осветена в лилави светлини, които допълвали роклята на Мили

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)