DPP_0246

Бутик July Couture II отвори врати

04 юни 2014

В присъствието на светски личности, които вдигнаха наздравици с искрящо шампанско, отвори официално врати най-новия адрес на модата в центъра на столицата – бутик July Couture. Г-ца Юлияна Дедева, която успешно вече три години менажира модния бутик July Couture, лично посрещаше гостите – повечето заклети почитатели и клиенти на веригата.

DPP_0220

В ревю с най-новите предложения на марката дефилираха титуловани красавици, които са и нейни клиентки. Водещ на събитието бе неповторимият Богдан Томов, който с чувството си за хумор, не остави нито една дама без усмивка на лицето.

DPP_0028
Всеки сезон в бутик July Couture е представен с отделна колекция, която съдържа не само спортно елегантни, но  официални облекла. Многообразието е наистина голямо – представени са както коктейлни и богати на дължина и цвят рокли, така и ежедневни и удобни за всекидневието дрехи – деним, панталони, сака, ризи, туники.

DPP_0150

Бутикът представя основно дамска мода, като изборът на предлаганите артикули се прави от ежегодните представяния на различните линии във водещите европейски столици на модата – Милано, Париж и Лондон.

DPP_0177

За да допълним представянето на  бутика, ще допълним, че в него се предлага  и специалната селекция от обувки, чанти и шалове. Акцент при тях са по-нетрадиционните, но запомнящи се модели, а също така и по-смелите и провокативни цветове.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)