Бъдеща звезда на „Дисни“, DJ Dian Solo и Bulgang представят „Only One“

02 септември 2017

Малкото момиче с голям талант Зорница Калчева - Zory e родена в България и израснала в Лос Анджелис. Започва уроци по пеене на 8 години. На 9 години печели второ място в един от най-известните музикални конкурси за таланти на „Дисни” - Find Your Voice“.

На 10г. печели 4-то място на състезанието по танци – World Ballroom Championship, само след една година уроци. На 11 и 12 превзема първите места в музикалното състезание за млади таланти „Колибри” в Холивуд. Първото й видео, което излезе неотдавна се казва Transparent (https://youtu.be/4oKsYG2ZsrQ ) Zory прави текста и мелодията към него заедно с легендарния Michael Jay, правил музика за филма Top Gun, работил със звезди от ранга на Celine Dion и Gloria Estefan.

zory

Новият музикален проект на Zory – Only One e реализиран съвместно с Bulgang и DJ Dian Solo (Deep Zone Project). Bulgang е български студиен проект за трап музика, създаден от продуцентите Brevis и Roasty Suave. Музиката към парчето е на Zory и DJ Dian Solo, a бийтът е на Bulgang. Текстът е на Zory. Режисьор на видеото е Bashmotion. За Zory, която се връща в България за първи път от 10 години е било изключително вълнуващо да снима в родния си град София и в полите на Витоша. Това й дава възможност да се свърже отново с българските си корени и да преоткрие красотата на българската природа.

“България е много различна от мястото, където живея! Много ми харесва тук и се надявам да имам възможност да се върна скоро. Работата с хората от екипа при заснемането на видеото беше истинско удоволствие! Благодарна съм за положените от тях усилия! Надявам се, че всички ще харесат видеото!”

zory

Скоро Zory се завръща в САЩ където ще продължи да пише песни и да работи активно за постигането на целите си, като се явява на прослушвания и развива певческите си възможности. “Много бих се радвала да стана част от семейството на „Дисни“ и се надявам, че съвсем скоро това ще се случи.” – споделя тя.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)