Българин играе злодея в новия сезон на „Централа Берлин“

23 декември 2018

Български актьор играе един от главните злодеи в третия сезон на американския шпионския сериал „Централа Берлин“. Юлиан Костов си партнира с Ричард Армитидж (сериалите „Ответен удар“ 2010 и „Робин Худ“ 2006-2009, както и „Хобит: Битката на петте армии“ 2014), Рис Ифанс („Нотинг Хил“ 1999, „Елизабет: Златният век“ 2007, „Хари Потър и даровете на смъртта: Част 1″ 2010 и „Невероятният Спайдър-мен“2012), Ашли Джъд („Жега“ 1995, „Целуни момичетата“ 1997, „Дивергенти“ 2014-2016) и Мишел Форбс (сериалите „Стар трек: Новото поколение“ 1987-1994 и „Истинска кръв“ 2008-201).

„Централа Берлин“ е съвременен шпионски сериал, в който елитния разузнавач от американските тайните служби Даниел Милър е изпратен в Берлин, за да разкрие самоличността на мъж, който под псевдонима Томас Шоу подава секретна информация на немската преса. Тайната му мисия е да разкрие самоличността на информатор, представящ се за лице на име Томас Шоу.

Berlin Station Season 3 Episode 301: Aut Concilio Aut Ense

Под напътствията на отегчен ветеран (Рис Ифанс) Даниел навлиза в истинския свят на шпионажа – вербуване, измами, опасности и морални компромиси. Даниел се потапя дълбоко в тайните на немската столица, разкрива конспирация, която го отвежда отново във Вашингтон, и си задава въпроса: Възможно ли е някой да остане непроменен след назначение в Берлин? Юлиан се въплъщава в злодея Сергей Басаров.

Едва на прага на 30-те си години, Юлиан вече е познат на българската аудитория от чуждестранни продукции. Гледали сме го като демона Тимур от сериала “Аз, вещицата“ (достъпен в HBO GO) и като младия руския военнопленник Фьодор, спасен от британка по време на втората световна война във биографичната драма „Син на друга майка“. Ролята му в късометражния филм „Разговорът“ му донесе награда за „най-добър актьор“ от тазгодишното издание на LA Live Film Festival в Лос Анджелис.

berlin1

Можете да гледате българския актьор, известен и с това, че сам прави каскадите си в новия сезон на „Централа Берлин“ всеки вторник вечер по HBO. Епизодите са 6 от по 50 минути. В онлайн стрийминг платформата HBO GO вече са достъпни първите три епизода, както и всички серии от първите два сезона на шпионската сага.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)