Българин от Казанлък проби в британски сериал с куп звезди

26 февруари 2019

Българинът Божидар Тафров, който е не актьор, а… татуировчик, родом от Казанлък успя да пробие в най-новия британски сериал „Комендантски час“, който покорява феновете на Острова. Сънародникът ни живее от години в Манчестър, но иначе е възпитаник на професионалната гимназия по механотехник в Града на розите и известно време дори се е занимавал полупрофесионално с футбол.

Божидар Тафров - актьор в британски сериал

Както се казва обаче, съдбата е имала други планове за него и в последните години Божо е успял да отвори свое студио за татуировки във Великобритания, а сега участва редом до имена като Шон Бийн (Боромир от „Властелинът на пръстените“ и Нед Старк от Game of Thrones), Адам Броуди (Ориндж Каунти: Кварталът на богатите) и Били Зейн („Титаник“).

ТВ сагата „Комендантски час“ е в Sci-Fi жанра и е от общо 8 серии, които се излъчват по Sky One. Сюжетната линия ни пренася в близкото бъдеще, когато хората на Земята са подвластни на ужасяващ зомби вирус, а за да избягат от ежедневието, група младежи организират незаконни състезания с коли.

Curfew-FT-779x400

Режисьор на сериала е Пол Маккарти (съименник, а не легендата от The Beatles), a за момента шоуто се радва на завиден интерес сред телеманите не само в Англия, но и в Русия, където също се излъчва. Самият Божидар, който наскоро се сгоди за приятелката си от Велико Търново (също татуист), пък се подвизава на Острова под псевдонима Брус Лайтнинк.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)