Българин предложи автомобила си за продажба с песен (видео)

01 декември 2017

Ако смятате, че всички обяви за продажба на втора ръка коли са досадни, трябва да видите видеото по-горе. Нашенец предложи автомобила си за продажба по уникален начин. 28-годишният Драгомир Дончев от София търси добросъвестен нов собственик на колата си с музикален клип, в който рапира и с чувство за хумор обявява екстрите на возилото, пише dariknews.bg.

991-ratio-dragomir-donchev

„Не можеш да намериш такава кола в МОЛ-а. Качваш мацка облечена, тя става гола“, закачливо рапира Драго.

„Дойде време да я продам. Това е колата, която никога не ме е предавала. Затова нямаше как аз да я предам, като я пусна като обява в някой авто сайт“, споделя той.

Всъщност автомобилът има своята история – Драгомир я наследил от баща си, карал я е три години, които свързва с много приятни моменти и приключения. Взел обаче решение да си купи по-нова кола.

„Реших да я продам по този начин, защото работя в ракламата и видях потенциал за нещо по-грандиозно. Освен това колата е много запазена, за да получи скучна обява. В България хората не правят такива неща. Имаме добри идеи, но е занимавка да ги изпълниш“, посочва той.

991-ratio-dragomir-donchev (1)

Самият клип е сниман преди два месеца напълно на доброволни начала с участието на негови приятели и с много желание. В него участват нашумелият поет Константин Трендафилов (Papi Hans), Черния от Young BB Young и певицата Дивна.

Текстът е изцяло на Драго, изпълнението също. „Не мисля, че ставам за рапър, но със сигурност няма да спра с проектите“, категоричен е той. И ако решите да купувате колата, трябва да знаете, че тя се продава без дамите, уточнява се в края на клипа.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)