orig (4)

Българите, открили надписа „Локо 2019″ върху Хеопсовата пирамида: Автентичен е

09 януари 2019

Българите, които заснеха надписа „Локо 2019″ върху прочутата Хеопсова пирамида в Египет, увериха, че той е автентичен и са го открили там преди три (четири, бел.ред.) дни, когато били на екскурзия в Кайро. Не е ясно кой е автор на вандалския акт. Може да се предположи, че той е футболен запалянко. Справка показва, че само у нас има девет отбора с името „Локо“. От фенклуба на „Локомотив“ – Пловдив обявиха, че се съмняват в достоверността на надписа, съобщи bTV.

Когато Мина Димитрова и съпругът ѝ тръгват на екскурзия в Египет в началото на годината, си правят специално табелки с надпис „Локо София“, защото искат да се снимат с тях на пирамидите след прословутия случай с мемориалния комплекс в японския град Хирошима, върху който сценични работници от Националната опера написаха „Локо София“.

orig (5)

Българите, открили надписа „Локо 2019″ върху Хеопсовата пирамида: Автентичен е

„Вижда ни екскурзовода и казва: Каква е тази табела?! Е, как, да сме в крак с модата, в кавички. Тогава той каза: Преварили са ви. Той ми показа камък на пирамидата с издълбано „Локо 2019″. Срам ме е от моята шегичка. Наистина ме попари“, разказа жената

Така семейството открива надписа „Локо 2019″ върху пирамидата на Хеопс. Жената уточни, че той е бил факт на 5 януари в 8:30 ч. сутринта.

Вижте още: Надпис „Локо 2019″ се появи и на Хеопсовата пирамида

Хеопсовата пирамида е най-известната от Великите пирамиди в Гиза и е последният запазен архитектурен паметник от Седемте чудеса на света. Всяко година тя се посещава от хиляди туристи от цял свят, но за първи път подобен надпис изниква върху нея.

Източник: Dir.bg
Снимки: bTV

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)