ЕО Дент

България и ЕО Дент със световно бизнес отличие

16 ноември 2017

Световната конфедерация на бизнеса (WORLDCOB) късно снощи награди българската дентална клиника ЕО Дент с отличието „PEAK OF SUCCESS“, по време на тържествена церемония по връчване на световните бизнес отличия “The BIZZ” 2017, информира ПРофайл.

Гала церемонията и изключително стилното и бляскаво събитие се проведе в хотел Burj Al Arab, Дубай, и събра на едно място бизнес елита от цял свят. „Това е огромно признание не само за усърдната работа на целия екип на ЕО Дент, но и за цяла България“, коментират специалистите.

ЕО Дент

 

Д-р Венета и Валентин Павлови изваяха преди 7 години холивудската усмивка на Силвестър Сталоун и прославиха България пред Света. Енджи Касабие, Николета Лозанова, Катето Евро, Мартина Вачкова, Атанас Лазаров са другите звездни клиенти на денталната клиника със световно признание.

Късно снощи минути преди получаването на престижния международен приз наш екип се свърза с д-р Венета Павлова и сподели пред медиите развълнувана : ”Ние сме в Дубай в изключително разкошния и популярен Burj Al Arab и много се вълнуваме. В момента с цялото ни семейство сме в столицата на лукса и тече на церемония за световен бизнес лидер за 2017, където сме номинирани. Стискайте ни палци”.

eo2

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)