Мисис Европейски Съюз Яна Средкова

Българка е най-красивата жена в Европейския съюз

12 октомври 2019

Повод за сериозна гордост долетя от Лас Палмас, Канарските острови. Именно там преди броени дни се проведе международният конкурс „Mrs Europe 2019″, който избира най-привлекателните дами на територията на Стария континент. Българката Яна Средкова бе избрана за „Мисис Европейски съюз 2019″, в конкуренцията на още 24 красавици в Европа.

Това е първо подобно признание за страната ни, но пък съвсем не е такова за самата Яна. Тя е носителка на короната „Мисис България Свят 2018″, „Бизнесдама на годината“ и др. Омъжена е, има три деца и развива успешен бизнес със здравословни храни, безглутеново и клетъчно хранене. Собственик е на ресторант Green Basket.

Яна Средкова

От години Яна Средкова се е посветила на каузата да помага на семейства с репродуктивни проблеми. Зад гърба си тя има множество благотворителни кампании за набиране на средства, за да сбъдне най-съкровената мечта за всяко семейство – да има собствена рожба.

„Нямах никакви очаквания за победа. Конкуренцията от красиви и интелигентни дами беше много силна. Но когато чух името си полетях от щастие, усещането е невероятно!“, споделя Яна Средкова за успеха си в конкурса.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)