Мис Свят България 2019 Марго Купър

Българка, която не знае… български ще ни представя на „Мис Свят“

05 декември 2019

Изборът на новата „Мис България“ Радинела Чаушева отново бе съпроводен с куп недоброжелателни коментари в мрежата, но за щастие на критиците, се оказва, че не тя ще ни представя на най-престижния конкурс за красота – „Мис Свят“.

Лицензът на тази надпревара важи за съвсем друг такъв – „Мис Планет“, докато на горепосочения, България ще има не по-малко любопитна представителка – красивата Марго Купър (истинско име: Маргарита Коприянова).

Мис Свят България 2019 Марго Купър

Да, 26-годишната брюнетка няма как да се оплаче от липса на впечатляваща визия, но при нея акцентът е върху факта, че… не може да говори български език. Марго, която е с руски корени, спечели короната на „Мис Свят България“ през септември, като съвсем не се окичва за първи път с подобен триумф.

През 2015-та година тя грабва успеха на „Мис Азия“, а година по-късно побеждава и в международния конкурс „Top Model of the World“. Нашумява още повече с участието си в реалити формата „Фермер търси жена“. С майка българка и баща руснак обаче, тя е израснала в неговата родина.

Мис Свят България 2019 Марго Купър

„За жалост, почти през целия си живот съм говорила на руски. Започнах да прекарвам повече време тук и да уча езика, но най-много искам хората да могат да ме разбират. А това става в момента чрез английския език“ – така обяснява тя защо не говори добре български език Марго. Живяла е още в Индия, Дубай и Италия, а в момента в Лондон и учи второ висше образование – психология. Има собствена компания за лайфкоучинг.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)