Magdalena-Stoilova1

Българка сее триумф в Britain’s Got Talent (видео)

26 юни 2015

Че България е страна с най-разнородни и изумителни таланти сме се уверявали неведнъж в най-различни телевизионни реалити формати. Когато обаче, в това могат да се уверят и представители на други страни, усещането за гордост е още по-силно. Именно с него ни зарази 36-годишната акробатка от Бургас Магдалена Стоилова, която изуми с качествата си жури и публика в една от най-популярните състезателни шоу програми на Острова – Britain’s Got Talent.

Това съвсем не е първото представяне зад граница на талантлива Магдалена, чиято гъвкавост й спечели прякора „жената змия“. Още преди години тя успя да достигне до финала на немския формат „Суперталант“ (с продуцент Дитер Болен от легендарния дует Modern Talking), като смая германците с коронния си номер „двойна жаба“ – усмивка с глава между краката и коленете.

Magdalena-Stoilova2

Още на две години, можех да правя мост и шпагат, а на три започнах с по-опасни и трудни упражнения. Всичко е практика, макар че винаги има риск да се контузиш. Затова и най-важното е да слушаш тялото си„, обяснява Магдалена, чиято първа поява пред публика е на 15-годишна възраст. Скоро, тя става част от епичния цирк „Ронкали“, с който гастролира по цял свят. И тъй като това не й стига, решава да се пробва в най-различни световни състезания. Ако вече сме успели да привлечем вниманието ви, можете да се насладите на представянето й в Britain’s Got Talent в представеното по-горе видео.

текст: Митко Попов
снимки: Britain’s Got Talent

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)