Българка с отличие за най-добра женска роля на кинофестивал в Хонг Конг

01 април 2019

Режисьорският дебют на Надежда Косева „Ирина“ продължава своя тур по света и у нас. След успешни участия на „Златната роза“ във Варна и 7 международни фестивала през есента на 2018, увенчани с награди, и вълнуваща среща със зрителите на „София Филм Фест“ в началото на март, филмът стартира подобаващо новия си международен сезон.

Ирина на Надежда Косева

Младата актриса Мартина Апостолова грабна отличието за най-добра женска роля на 43-тия международен филмов фестивал в Хонг Конг. Това е поредната награда на Мартина за ролята й на Ирина в едноименния филм.

Лентата е продукция на Арт Фест в копродукция с Фронт Филм, Доли Медиа Студио и Райт Солюшънс, с подкрепата на ИА „Национален филмов център“, Програма „Творческа Европа“ МЕДИА на Европейския съюз и Югоизточната европейска филмова мрежа.

Ирина на Надежда Косева

Сюжетът разказва историята на младата Ирина, принудена да изхранва семейството си. В момент на безизходица тя се съгласява да стане сурогатна майка, а в хода на бременността преоткрива живота и себе си, разбира какво е да обичаш и прощаваш…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)