IMG_5100

Българската бижутерийна къща Desire Mark представи специална колекция

23 септември 2015

Българската бижутерийна къща Desire Mark представи изключително елегантна колекция бижута по време на гала вечерта на SFW.  Стилни и елегантни, специалните високо-качествени ръчно изработени бижута от колекцията са създадени с изключително внимание към детайла. Модерната им визия е умело съчетана с хилядолетната история в използването на минералите като енергиен източник и пречистващ елемент.

IMG_5108

Сътворени, за да носят красота, щастие и хармония в живота, те подчертават индивидуалността на жената, която ги носи и безкомпромисния й вкус към качеството.Desire Mark е българска марка за луксозни, ръчно-изработени бижута от полу-скъпоценни камъни и висококачествени материали. Брандът е основан през 2013 година от дизайнерката Десислава Маркова. Сила, могъщество, любов, здраве, благоденствие, късмет – това са само част от свойствата на полу-скъпоценните камъни, с които природата ни е дарила.

IMG_5099

Минералите са мощен енергиен източник. Според вида си, те могат да увеличат енергията ни, да пречистят пространството, да привлекат богатство, като усилят интуицията и умствените ни способности. Минералите вдъхват увереност, помагат да живеем по-охолно, изцеляват и привличат любов. Някои полу-скъпоценни камъни притежават способността да поглъщат негативните влияния. Те излъчват чиста енергия и пречистват. От хилядоления кристалите се използват с лечебна цел, като внасят равновесие в живота чрез резонанс и вибрации.

IMG_5115

Desire Mark събират най-красивия дар на майката Земя в специална високо-качествена колекция ръчно изработени бижута, за да направят живота ви по-красив, пълноценен и изпълнен с хармония, здраве, щастие и любов.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)