Българската Шаде представя дебютния си сингъл „Толкова студен“

27 януари 2019

На 30-ти януари, младата Елена Сиракова ще представи дебютния си сингъл „Толкова студен“ в Sofia Live Club. Първа глава от интерпланетарната любовна одисея на една космо-самодива!

За да изпълнят на живо „студеното парче“, на сцената заедно с певицата ще излязат – Георги Марков (ударни), Калин Жечев (клавишни), Александър Славчев (китара), Христина Нейкова и Катя Кръстева (вокали).

Елена Сиракова - българската Шаде

Освен новия сингъл, „българската Шаде“ ще представи и още няколко свои авторски песни, с които ще загатне за своите предстоящи проекти. Входът за промоцията е свободен.

Познаваме Елена Сиракова като Sade в трибют проекта й LOVE IS FOUND: A TRIBUTE TO SADE, Dionne в спектакъла „Коса“ на Пловдивската държавна опера (по идея на едноименния мюзикъл), като беквокалистка на редица известни български изпълнители, сред които Камелия Тодорова, Руши Виденлиев, дует „Авеню“, Ирина Флорин, Свилен Ноев – „Остава“, както и от десетките участия в разнообразни по стил и концепция музикални проекти.

Елена Сиракова - българската Шаде

По време на промоцията ще бъде представено и видеото към дебютния сингъл. За реализацията на проекта екипът изразява специалните си благодарности на солни стаи Metta, медицински център Oxylife, както и на DEMOBAZA.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)