17457628_10212683972599429_815076395531484548_n

Бисквити с Българска Шевица – новият сладък български продкукт на ДОМА

01 април 2017

Една от най-динамичните и бързо развиващи се компании в България в сферата на производство на сладкарски изделия Си Комерсиал 7 поднася поредната изненада на своите клиенти и почитатели. Проект „Българската шевица“ вече е готов!

17554039_10212683972639430_995513773966443357_n

Създадохме емоция от вкусове в 5 вида бисквити, съчетана с енергията на уникалната Постарахме се от вътрешната страна на кутията да покажем кратко какво представлява Българската Шевица и колко космически енергии съдържа тя. Благодаря на екипа –  Си Комерсиал 7, че реализира този проект. Сега на ред е Негово Величество Клиента да даде своята оценка.“, заяви собственика и изпълнителен директор на компанията Сотир Немов.

Още по темата: Сотир Немов: „В България не сме втора ръка хора.“

Сладките изкушения с бранд ДОМА са лидери не само на българския пазар на сладки изделия, но и в редица други държави, където изнасят своята продукция - 36 държави на 3 континента!
Заслужени адмирации от In LIFE TV и от клиентите на пазара за две от посоките, в които се движи креативния екип на компанията. Първата: внедряване на здравословни продукти –  все по-малко захар и замяната й с алтернативни здравословни подсладители, сладкиши с лимец, био сладка и много други полезни идеи. Това бизнес поведение определено говори за социална адекватност и познаване на тенденциите в здравословния начин на живот.

Сотир Немов с Елена и Ян Андерсон на Фестивал Жеравна

Сотир Немов с Елена и Ян Андерсон на Фестивал Жеравна

Втората линия на поведение на компанията – подкрепа на БЪЛГАРСКОТО  – е не по-малко важна. Компанията от години е спонсор на Ансамбъл Българе и Фестивала на Народната носия Жеравна. С отговорност и съпричастност се включва и в редица други патриотични мисии и форуми за подкрепа на българските традиции и родното производство. За това свое обществено съпричастно поведение,  Си Комерсиал 7 печели нашите адмирации.

Още по темата: Жеравна – приключение за родолюбци (ден първи)

Именно в продължение на изповядваната мисия за подкрепа на българските традиции се появява днес на пазара и този нов, изключително български и интересен продукт – Бисквити Българска шевица.

Ние вече ги хапваме! Не пропускайте и вие да го направите! Заслужава си!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)