Български бранд диктува модата в чантите

16 май 2017

Българският бранд PLIK чества три години от своето създаване и вече диктува модата в чантите не само в България, но и в чужбина. За кратко време марката става популярна сред ценителите на стила, естетиката и високото качество.

Чантите PLIK

Чантите PLIK

Чантите на бранда са произведени от естествена кожа, те са в лимитирани серии или единични бройки. Моделите са изцяло авторски, налагат тенденции и диктуват модата. Представяни са на седмицата на модата в Букурещ, Румъния, както и в Милано, Италия. Собственичката на бранда Владислава, преди три години спонтанно решава да се занимава с производство на чанти, защото е убенена, че у нас това е ниша на пазара, която има нужда от развитие. В ателието на марката работят само двама души – моделиер и коструктор. Материалите за тяхната изработка са от най – високо качество. За кратко време фирмата се налага с перфектния си дизайн, уникалност и невероятна изработка. От една година PLIK имат и собствен шоурум в един от престижните квартали на София. В него вече се продават, не само чанти, но и обувки и аксесоари.

17883735_1450176874992628_622399206987070762_n
Чантата отдавна вече не е само необходимост за жената, но и важен елемент от облеклото и цялостната и визия. Тя може да самостоятелен акцент, който отразява характера и стила на всяка дама. Отживяло е схващането, че чантата и обувките трябва да са в един цвят, дори е точно обратното. Чантите на бранда са в свежи и ярки цветове. Българката вече не е така консервативна и предпочита да експериментира смело. Розово, лимонено жълто, залено, оранжево, червено са не само цветове за лятото, но и за всички сезони. В бутика на бранда се предлагат както големи, така и малки чанти за всеки повод. Чантата придава индивидуалност, тя има характер и говори – убедена е Владислава. А успехът на работата се дължи на любовта, енергията и креативността – в това се убедихме след срещата си с нея.

репортер: Ася Георгиева
оператор: Венелин Бакалов
постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)