Urbanized Bikes

Български велосипед с награда за дизайн от конкурса Red Dot в Германия

04 май 2019

Дизайнерският градски велосипед URBANIZED BIKES, който е създаден и се произвежда в България, спечели изключително престижния приз на световния конкурс за дизайн Red Dot в Германия, отличен измежду 6300 кандидатури. Това е втората престижна награда за велосипеда, след като през 2017 прототипът спечели златен медал на най-големия международен конкурс за дизайн A’design Awards в Италия.

Красивият и стилен луксозен велосипед се ползва с голяма популярност сред модно ориентираните жители на големите градове в Европа, които го използват както за пътуване до работа, така и за развлечение. Собственици на велосипеда коментират, че открояващите се цветове и изчистен дизайн го превръщат в аксесоар към стилното им облекло.

Urbanized Bikes

Фактът, че благодарение на техническите си качества велосипедът не изисква никаква поддръжка го превръщат в невероятно практичен и използваем при всякакви условия.

Безвъздушните гуми не се помпят, ремъчното задвижване не се смазва и съответно не цапа панталоните, капсулираните спирачки и скоростна кутия не се зацапват и не се нуждаят от никаква поддръжка. Велосипедът стана много популярен и отвъд океана след като през декември миналата година фирмата беше спонсор на международния тенис турнир Хавай Опън в Хонолулу и собственик на велосипеда стана световният номер 7 в тениса Кей Нишикори, който коментира, че това е… първият велосипед, който притежава.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)