Моден блогър в Париж Томи Томова

Български моден блогър в Париж с благотворителна кампания за сираци у нас

23 май 2019

Българският моден блогър Томи Томова стартира редица благотворителни кампании под шапката на проект с името “Изкуството да даряваш”.

Като установен инфлуенсър с повече от 25 хиляди последователи, тя цели да вдъхнови аудиторията си да помогне на каузи като защитата на правата на жените и децата.

Преди броени дни Томова стартира кампания с името ‘’Bulgarian Fashion Gives Back’’, в която се включиха 17 български модни марки – Жени Стил, Cliche, FEDE, CKFS, Estrella Couture, Liza Kain, Elizabeth, Other Theory, Helena, Антония Ефтимова, Illumminee, Prototype 23, MP Design, Art Look, Eastern Europe Finest, They Are и Question Authority.

Моден блогър в Париж Томи Томова

Инфлуенсърката носи модели на дизайнерите на модни събития в Париж с цел да популяризира българската мода в световната модна столица. От 23 май, Томи е в България и ще дари всички дрехи на дом за деца лишени от родителска грижа в Долна Баня, “Констанца Ляпчева”, тъй като липсата на дрехи и обувки оказва силно влияние върху самочувствието на децата от дома и повлиява самооценката им.

Дрехите включват бални рокли за абитуриентки, ежедневни и спортни дрехи и аутфити подходящи за работа и училище. За момчетата, тя е приготвила играчки, топки и ракети за спорт. Всяко дете ще получи помощни учебни материали, а на дома ще бъдат дарени почистващи препарати и хранителни стоки.

Моден блогър в Париж Томи Томова

Томи Томова е първия български моден блогър, който използва социалните си мрежи, не само, за да комуникира модни трендове, а за да промотира социални каузи, защитаващи правата на човека. В дългосрочен план, тя иска да създаде неправителствена организация чрез която да продължи със своите благотворителни кампании, които свързват модата, изкуството и технологиите.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)