Сияна Обретенова

Българчета с успехи в международен конкурс по красота

04 април 2019

7-годишната Светлина Тодорова от Ловеч стана победител във възрастовата си група с титлата Little Miss Galaxy 2019, лице на Община Банско и получи приз за най-красива бална рокля. В Шоуто на таланта тя се представи с изпълнение на пиано. Сияна Обретенова спечили престижната титла Little Miss Galaxy Grand Prix 2019 в своята възрастова група. Сияна е на 10 години от Варна, тя завладя журито с професионално поведение на модел и блестящо изпълнение на латино танц.

Сияна Обретенова

Сияна Обретенова

За поредна година най-популярния детски международен форум „Little Miss & Little Mister Galaxy” се провежда в гостоприемното Банско под патронажа на кмета г-н Г. Икономов. Деца от 4 до 17 години от цял свят пристигнаха за една седмица, изпълнена с незабравими преживявания в най-атрактивния зимен курорт на Балканския полуостров. Тази година освен традиционните участници от Южна Африка,Индия, Грузия, Русия,Македония, България, Румъния за пръв път има гости от Малта и Узбекистан.

В едноседмичната програма на конкурса организаторите от Агенция Интерсаунд се погрижиха да запознаят участниците с културните забележителности на региона, да им покажат красотата на планината с посещение на Ски пистите. Най-вълнуваща беше традиционната среща на участници и национални директори с Кмета на Банско, на която те разказваха и подаряваха сувенири от своите държави и получиха за спомен от България шарени битови торбички.

Little Miss Grand Prix

Международното жури с председател Ирина Папазова оцени участниците в няколко етапа: Интервю с журито, Талант шоу, Модно ревю и Финално шоу в три тура: Тематично дефиле „Замръзнало кралство“, представяне в национални костюми и в бални рокли и официални костюми. Най-добрите таланти на участниците предизвикаха впечатлиха публиката – виртуозни изпълнения на пиано и барабани, блестящи малки певици и танцьори, и дори илюзионист. Водещи на церемонията бяха Леда Виденова и Сузан Джемил. Режисурата на спектакъла е дело на Мартин Желев.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)