Димитрина Германова

Българче спечели 3 медала в Холивуд

23 юли 2019

Талантливата ни сънародничка Димитрина Германова постигна впечатляващ успех в Световния шампионат на сценичните изкуства WCOPA в Холивуд, Лос Анджелис.

Българската певица от Добрич се пребори с огромната конкуренция и грабна цели 3 медала в общо 4-те си конкурсни номинации, съобщава Арт компания „Нови звезди“, която вече трета поредна година е официален представител за страната ни. В Шампионата участват няколко хиляди участници от повече от 60 страни, които представят своя талант в различни изкуства.

Димитрина Германова

Димитрина участва в 4 конкурсни номинации в направление „Вокал”. В нейната възрастова категория се бориха повече от 200 изпълнения. А равносметката е впечатляваща:

- Сребърен медал в номинация Contemporary;

- Сребърен медал в номинация World Music ;

- Бронзов медал в номинация Pop Music ;

- Лична покана за разговор с продуцент от журито, който й предвеща обещаващо бъдеще – каза, че е впечатлен от нея, че тя може да пробие в световния шоубизнес и да постигне големи успехи, а той има желание да напише авторска песен за нея.

Димитрина Германова

Всички професионални ангажименти в програмата на Шампионата бяха съчетани и с туристическа обиколка на Лос Анджелис. Димитрина и сестра й Весела се разходиха по Алеята на славата, снимаха се с известния надпис Hollywood, насладиха се на плажовете и кея „Санта Моника”, посетиха Аквариума и други знакови места за региона.

Снимки: Facebook страница „Нови звезди“

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)