Снимка: Intersound

Българче триумфира на детски конкурс по красота в Бразилия

01 ноември 2017

Страхотна новина долетя преди часове от Латинска Америка. 6-годишната ни сънародничка Марина Георгиева спечели световната титла Mini Miss Nations 2017 в Куритиба, Бразилия.

Международният конкурс за красота и таланти се провежда за 12-ти път с участници от над десет държави от цял свят. Децата изживяват невероятна седмица в Бразилия с пътешествие с влак в джунглата, посещение в Парламента на Куритиба, интервю с международното жури, Шоу на талантите, фотосесии,приятелства с техни връстници за цял живот.

Снимка: Intersound

Снимка: Intersound

Победата в своята възрастова категория, малката Марина спечели с блестящо и уверено сценично поведение, танц в латино стил с атрактивен тоалет, впечатляваща ръчно декорирана бална рокля и специално подготвен национален костюм в цветовете на българския трибагреник, символизиращ изгряващо слънце, обсипан с рози – символ на България и дело на дизайнерката Мариета Славчева, който й донесе лента „Най-добър национален костюм“.

Данило Д’Авила (президент на конкурса лично връчи лентата на Марина на сцената в Куритиба. Председател на журито е Даниела Д’Авила , а членове са представители на над 10 държави и модни експерти от Бразилия, представител на България е Ирина Папазова – собственик на Агенция „Интерсаунд“.

Снимка: Intersound

Снимка: Intersound

Марина е първокласничка, родена в малкия старопланински град Твърдица. През 2016 година тя стана „Малка Мис България, а през февруари в Йоханесбург, Южна Африка завоюва Гранд при на конкурса Little Model Earth 2017, а през следващата година и предстои отново пътуване до там, за да предаде короната на следващата победителка.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)