„Бяла Коледа“ с Веселин Маринов

10 декември 2019

Седмици преди настъпването на Рождество Христово, винаги се сещаме за един от големите български таланти, които асоциираме с Коледа – Веселин Маринов. Популярният изпълнител почти всяка година отбелязва празника с концерт, а ние искаме да ви припомним как преди няколко години „любимецът на народа“ стопли сърцата на почитателите си в НДК.

TON_2619

Верен на стила си, талантливият изпълнител им се отплати с невероятно шоу, в което освен на впечатляващите му гласови данни, феновете се насладиха на визуални и светлинни ефекти и звук на световно ниво. Всяко едно изпълнение бе украсено със специално създадена хореография, което изпълни Националния дворец на културата с много уют и коледна атмосфера.

TON_2644

Въпреки факта, че това е 20-та поредна изява на Веселин Маринов в емблематичната зала, и този път той се раздаде докрай, изпълнявайки избрани песни от последните си албуми, както и вечните си хитове, познати на хиляди българи.

TON_2660

В следващата година Веско ще отпразнува 31 години на сцена с емблематичен концерт в столичната „Арена Армеец“. Убедени сме, дори и тя ще е трудно да побере всички желаещи.

Виж още снимки!

Редактор: Митко Попов
Оператор:
Кунчо Поляшки
Фотограф: Антон Хариев
Постпродукция: Николай Петров

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)