koledavb

Валери Божинов: Биляна Дол ме спечели с отдаденост!

22 декември 2018

От години футболистът Валери Божинов не е излизал от светлините на прожекторите в родния светски живот. Семейният му статус се промени няколко пъти, както и държавите и отборите, за които бележи голове. Към настоящия момент е щастливо влюбен в изкусителната сръбкиня Биляна Дол, с която за първи път позират заедно за корица на списание, а дебютната им такава е за Umbrella Bar magazine, където ще прочетете откровеното интервю на Валери за силните и слабите моменти в кариерата, за бащинството, отношенията му с бившата му съпруга Николета Лозанова и бъдещето му с Биляна.

На въпроса, какво му даде Биляна, което Николета и Алисия не успяха, Божинов без да се замисли отговаря:

„Ами простичко е и ще го кажа с една единствена дума – „отдаденост“. Аз не ги виня по никакъв начин, за техния избор, за кариерите им, но Биляна се посвети изцяло на мен и на професията ми, поставяйки себе си на заден план, за да можем да вървим заедно по пътя, по който аз определя.“

Вижте още: Валери Божинов и Биляна Дол ще прекарат празниците на остров Мавриций

Той е категоричен, че към днешна дата се чувства много обичан и пълноценен към децата си, както и в хармонични отношения с Николета Лозанова: Именно това е показател, че сме интелигентни хора, които изпитват силно уважение един към друг, което ни кара приоритет да бъде не личното ни щастие дали да сме заедно, макар и нещастни, а на човека отсреща, който е по-щастлив с друга половинка.

Макар да няма намерение да слага край на спортната си кариера в близко бъдеще, Валери разкрива, че един ден по всяка вероятност ще използва футболните си контакти за мениджърска дейност, а вече е инвестирал и част от парите си в недвижимо имущество, с бизнес насоченост.

И тъй като се превърна в традиция изявените ни футболисти да издават автобиографични книги, по примера на Стоичков, тази на Валери би се казвала „Дойдох, видях, победих“.

Снимка: Umbrella Bar magazine

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)