Vanessa-Paradis-Vo_2580816a

Ванеса Паради болезнено слаба на корица на Vogue

02 декември 2015

42-годишната Ванеса Паради смая със слабата си фигура на корицата на френското издание на Vogue, информира dir.bg. Всъщност декемврийското издание на списанието има цели три корици с певицата.

ab3341da570987583c69464497c42c69

На една от тях тя е снимана с черна рокля, която е силно изрязана и разкрива едното й бедро, талията, дупето и част от гърба. Паради е толкова слаба, че се очертават тазовите й кости, което предизвика масови коментари дали всъщност това е красиво. На останалите две корица Ванеса е снимана в профил и с полуприкрито лице под качулка, но се вижда усмивката й.

tumblr_nyaky2HsBu1shpzqzo1_1280

От списанието обясняват, че певицата споделя спомени за кариерата и личния си живот, разказва и за мъжа, който го е предопределил.

Паради има две деца – 16-годишната Лили-Роуз и 13-годишния Джак, от бившия си съпруг Джони Деп. Наскоро актьорът призна, че винаги ще я обича. „Тя е страхотна майка и жена. Когато си имал дама, която е била добра с теб и имате две деца, не можеш просто да се чупиш. Любовта може да се промени, но все още я обичаш, независимо от всичко” обясни Деп.

Лили-Роуз вече върви по стъпките на известните си родители и стана лице на Chanel.

снимки: Vogue Paris

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)