Снимка: 24 часа

Васил Найденов оцелял по чудо след зверска катастрофа през 2019-та година

06 януари 2020

Легендата на българската естрада Васил Найденов е оцелял по чудо след тежка катастрофа в последните месеци на 2019-та година, призна самият той. Инцидентът се е случил на 46-тия километър по магистрала „Тракия“ в посока Бургас, като автомобилът му се е ударил в колата пред него, а прочутият ни певец не пропусна да благодари на „ангела си хранител“ за оцеляването си.

„Буквално Господ и Ангелът хранител бяха с мен. Пред нас караше мерцедес, който рязко намали от 140 на 20 километра. Oтлявo бeшe мaнтинeлa, oтдяcнo имaшe мнoгo дълъг ТИР… кaтacтрoфaтa беше неизбежна. И до ден-днешен ме болят краката от удара, ще са ми като спомен от случилото се“, разказа Васко Кеца в предаването „120 минути“.

Васил Найденов

Той добавя, че произшествието е било много сериозно и предната част на автомобила е била буквално като изчезнала след силния удар. В първите мигове след катастрофата дори не е можел да излезе отвън, но всичко се е разминало в крайна сметка. Дали случайно или не, легендата признава и, че любимият му текст на песен е този на „И утре е ден“.

Виж: БГ звездите, които изгубихме през 2019-та!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)