FRANCE-ECONOMY-TELECOMMUNICATION-SMARTPHONES

„Вашингтон пост“: Сексът е изтикан от развлеченията и смартфоните

21 август 2016

Вестник „Вашингтон пост“ проведе допитване сред млади хора, за да разбере какви занимания ги вълнуват повече от секса. На първо място са ученето и развлеченията. Мнозина млади хора смятат, че срещите на двойките са нерационално използване на времето. Според тях много по-добре е да прекараш времето с нещо полезно – примерно с любимо занимание или учене. Сексът вече не е забранен, пише БГНЕС.

Изчезна тайната, заради която страшно ти се иска да опознаеш секса на практика. Няма повече забранени теми. Всеки въпрос, който ти беше неудобно да зададеш на родителите, има отговор в Интернет. Съответно отпаднаха темите, които се обсъждаха с приятелките и се съпровождаха с коментари от личния опит. Хай-текът.

Ако по-рано младите хора се държаха за ръце и горяха от желание и привличане по пейките в градинките и парковете, сега смартфоните заменят живите емоции. В тях стават запознанствата, общуването, привличането, очакването на есемес съобщението или лайка за качената снимка. Е, най-младите не се отчайват и казват, че за всичко си има време.

На първо място са ученето и развлеченията. Мнозина млади хора смятат, че срещите на двойките са нерационално използване на времето. Според тях много по-добре е да прекараш времето с нещо полезно – примерно с любимо занимание или учене. Сексът вече не е забранен. Изчезна тайната, заради която страшно ти се иска да опознаеш секса на практика.

Няма повече забранени теми. Всеки въпрос, който ти беше неудобно да зададеш на родителите, има отговор в интернет. Съответно отпаднаха темите, които се обсъждаха с приятелките и се съпровождаха с коментари от личния опит. Хай-текът. Ако по-рано младите хора се държаха за ръце и горяха от желание и привличане по пейките в градинките и парковете, сега смартфоните заменят живите емоции. В тях стават запознанствата, общуването, привличането, очакването на есемес съобщението или лайка за качената снимка. Е, най-младите не се отчайват и казват, че за всичко си има време.

снимка: time.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)